Sport

2019-04-23, 13:26:27

Echipa slătineană Under 19 a ratat victoria cu liderul Ligii Elitelor, după un gol primit, în minutul 86, din penalty

Juniorii Under 19 au condus, pe teren propriu, liderul Ligii Elitelor, Universitate Cluj, până în minutul 86, printr-un gol marcat de Daniel Turlea, jucător ce evoluează cu dublă legitimare, CSS-CSM Slatina. Slătinenii au fost egalaţi, scor 1-1, în minutul 86, dintr-un penalty, ratând astfel victoria în faţa liderului, la capătul unui meci pe care l-au controlat.

Meci foarte bun reuşit de juniorii Under 19, care au fost la doar câteva minute de o victorie, pe teren propriu, cu liderul Ligii Elitelor, Universitatea Cluj, echipă ce are în componenţă  jucători ce evoluează inclusiv în echipa naţională la categoria lor de vârstă.  

Gruparea slătineană pregătită de Marius Popa şi Cristian Stănculeţu a condus cu 1-0, printr-o execuţie frumoasă, de la 25 de metri, a lui Daniel Turlea, şi a mai ratat alte câteva mari ocazii. Oaspeţii au reuşit egalarea din penalty, în minutul 86, după ce echipa slătineană ratase o şansă uriaşă de a majora scorul, meciul încheindu-se astfel cu o remiză, 1-1.

Nu este echitabil, trebuia să câştigăm lejer. Pe lângă gol am mai avut patru mari ocazii de a marca. În minutul 86, după o ocazie imensă a noastră, pe contraatac au primit un penalty discutabil. Acesta este fotbalul, însă ne bucură jocul bun prestat de echipa noastră”, a declarat antrenorul echipei slătinene, Marius Popa.

Comentarii

Redacţia

2019-04-23 13:26:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...