Comentariul Gazetei

2019-02-11, 18:18:38

Duplicitatea liberalilor

După cum în repetate rânduri am spus-o în acest colţ, nu mă pricep la economie, buget, calcule şi alte cele. Cu atât mai puţin în ceea ce priveşte bugetul prezentat de Guvern. Că e bine, că nu e bine, că e de recesiune, că e nerealist, că aduce după el sfârşitul, urmează să vdem.

Cert este că, Partidul Naţional Liberal, ca un partid de Opoziţie care se află, critică din greu acest proiect, din motivele enumerate mai sus. Acelaşi partid, prin parlamanetarii săi, a propus însă un proiect prin care s-a vrut mărirea alocaţiilor de stat pentru copii, care a fost însă respins în Senat de majoritate. O măsură pe care mulţi români ar primi-o cu drag, iar eu m-aş număra printre ei, dar să ne uităm puţin înapoi. Bugetul e nerealist, n-ajung banii, după cum spun liberalii, dar ar fi bine să mărim alocaţiile, că ar fi bani.

În plus, mi se pare un gest extrem de populist campania demarată de liberali pe Facebook, unde postează fotografiile senatorilor care au votat împotrivă. Toată această tevatură reprezintă doar demagogia PNL, care nu e în stare să vină cu o alternativă serioasă la actuala putere şi se limitează la astfel de gesturi minore.

Dacă este ceva ce dezavuez din principiu, acel lucru este dublicitate, dubla măsură, iar în PNL se găseşte din belşug.

Comentarii

Redacţia

2019-02-11 18:18:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...