Sport

2019-11-15, 16:41:32

După ce a condus cu 2-0, Vedița Colonești se vede învinsă de Unirea Bascov, în urma a trei goluri încasate în zece minute

Vedița Colonești a pierdut meciul de pe terenul celor de la Unirea Bascov, scor 3-2, la capătul unei partide în care argeșenii au reușit să întoarcă spectaculos rezultatul. Gruparea pregătită de Bobi Verdeș a condus cu 2-0, dar a încasat trei goluri în doar zece minute și s-a văzut nevoită să cedeze punctele puse în joc.

Vedița Colonești a intrat în avantaj la pauză, după golul marcat de Doman, din penalty, în minutul 9, iar în minutul 60, Savu a adus majorarea. Trei minute mai târziu, Cristian Tudor a văzut cartonașul roșu, iar argeșenii au marcat în minutele 64, 67 și 73, întorcând astfel rezultatul. 

Gruparea pregătită de Bobi Verdeș pierde astfel, cu 3-2, după ce a condus cu 2-0, suferind o înfrângere neașteptată, în condițiile în care s-a aflat la conducere pe tabelă mare parte din meci.

În urma acestui rezultat, Unirea Bascov a trecut în clasament peste Vedița Colonești, care se afla pe locul cinci înaintea acestei partide.

Comentarii

Redacţia

2019-11-15 16:41:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...