Sport

2018-10-15, 10:19:43

Dublă campioană naţională, Andreea Jifcu a cucerit trofeul „Cupa României”, la tenis de masă

O nouă stea a tenisului de masă. Andreea Jifcu, sportivă legitimată la CSS Slatina, a obţinut o nouă performanţă notabilă. După ce în urmă cu două săptămâni a devenit dublă campioană naţională la categoria 8-10 ani, tenismena pregătită de Felicia Coneschi a cucerit, în weekend, la Zalău, trofeul „Cupa României”.

Sportiva Andreea Jifcu, legitimată la CSS Slatina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în „Cupa României, la categoria 8-10 ani, competiţie ce s-a desfăşurat la Zalău. Performanţa vine după ce, în urmă cu două săptămâni, slătineanca a cucerit titlul naţional la simplu şi dublu fete, devenind astfel dublă campioană naţională.

Pregătită de Felicia Coneschi, Andreea Zanfir, Mihaela Dospina şi Gabriela Cuţudi, sportiva Andreea Jifcu a cucerit în acest an şapte medalii, dintre care şase naţionale, patru dintre ele de aur.

O altă sportivă legitimată la CSS Slatina, care a urcat pe podium, obţinând locul al doilea în competiţa Cupei României, la categoria 11-12 ani, este Alexandra Ioniţă, de asemenea pregătită de Felicia Coneschi.

Comentarii

Redacţia

2018-10-15 10:19:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...