Actualitate

2019-06-11, 13:57:24

DSVSA Olt, controale la nunţi şi botezuri. Autorităţile vor să ştie meniul şi câţi invitaţi au mirii

Pentru că toate restaurantele din judeţ organizează pe bandă rulantă evenimente în această perioadă, specialiştii DSVSA Olt au început controalele, încercând astfel să prevină apariţia unor toxiinfecţii alimentare.

Specialiştii din cadrul DSVSA Olt vor să ştie data tuturor evenimentelor organizate în acest an de restaurantele din judeţ, dar şi numărul de persoane participante.

„Având în vedere că în luna mai a început organizarea de evenimente, DSVSA Olt a implementat un program de monitorizare a tuturor evenimentelor organizate pe parcursul întregului an de către toate unităţile de alimentaţie publică din judeţ, prin raportarea fiecărui eveniment înainte de desfăşurare. Trebuie să fie specificate şi anumite aspecte, data evenimentului, numărul persoanelor participante, numărul personalului angajat pentru eveniment, materiile prime utilitare la prepararea meniului şi originea acestora. Organizatorul are obligaţia de a face dovada salubrităţii prin control, adică prelevare de probe”, se arată într-un comunicat al DSVSA Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-06-11 13:57:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...