Actualitate

2019-12-22, 16:15:57

Două unități militare din județ fac angajări. Ce specialiști sunt căutați

Două unități militare din județ, una de la Caracal, cealaltă de la Deveselu, fac angajări. Se caută un inginer și un contabil cu studii liceale. Candidații trebuie să aibă vechime de cel putin șase ani și jumătate.

Unitatea Militară 01871 Deveselu a scos la concurs un post vacant de inginer specialist ce este disponibil în cadrul microstructurii Dispecerat sistem monitorizare pază, intervenție și acces obiectiv.


Candidații interesanți de acest post trebuie să aibă o vechime de cel puțin șase ani și jumătate în utilizarea echipamentelor specifice rețelelor de calculatoare și executarea mentenanței sistemelor de securitate.

Dosarele se depun până pe 27 decembrie, proba scrisă este programata pe 8 ianuarie, pe 14 ianuarie proba practică, iar interviul va avea loc pe 20 ianuarie.

Toate activitățile se vor desfășura la sediul unități militare din Deveselu.

Și Unitatea Militară 02628 Caracal a scos la concurs un post de contabili cu studii liceale. Candidații trebuie să aibă vechime de cel puțin șase ani și jumătate. Dosarele pot fi depuse până pe 7 ianuarie.

Candidații vor susține proba scrisă pe 21 ianuarie, iar interviul pe 28 ianuarie.

Comentarii

Redacţia

2019-12-22 16:15:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...