Social

2019-05-17, 15:33:52

Două firme din ţară caută forţă de muncă în judeţul Olt

Două societăţi din ţară, una din Bucureşti, iar alta din Bihor, caută forţă de muncă în judeţul Olt. Cele două societăţi au nevoie de agenţi de securitate şi şoferi pentru maşini de mare tonaj.

Persoanele din judeţul Olt, care nu au un loc de muncă, se pot orienta către oferta de angajare a firmelor din alte judeţe. Două societăţi din ţară au transmis Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt oferta de angajare, în speranţa ocupării locurilor de muncă vacante de către persoane din judeţul nostru.

Astfel, o societate din Bucureşti caută agenţi de securitate, iar o alta, din Bihor, are nevoie de şoferi pe maşini de mare tonaj, în total fiind disponibile 14 locuri de muncă.

Pentru a încuraja mobilitatea pe piaţa muncii, AJOFM Olt acordă subvenţii. Astfel, persoanele care îşi găsesc de lucru la o distanţă mai mare de 50 de kilometri de domiciliu primesc o subvenţie de până la 900 de lei lunar pentru plata chiriei.

Comentarii

Redacţia

2019-05-17 15:33:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...