Administraţie

2021-10-13, 12:44:23

Două clădiri din Caracal, reabilitate termic de primărie

Primăria Caracal reabilitează termic două clădiri pe care le are în administrare, proiectele fiind finanţate prin Fondul de mediu al Ministerului Mediului.


Primarul Ion Doldurea a explicat că este vorba despre o creşă şi o clădire folosită ca sediu pentru impozite şi taxe locale. Valoarea investiţiei se apropie de două milioane de euro.

„Pe Fondul de mediu, discutăm de aproximativ două milioane de euro. Proiectele se referă la creşterea eficienţei energetice la clădirile publice. Noi deja am selectat două clădiri cu care credem că ne încadrăm în cele două milioane de euro. Este vorba de clădirea ITL - la taxe locale, o clădire care nu ne place cum arată, şi o creşă din doctor Marinescu. Probabil că, până la sfârşitul anului ne înscriem pentru a accesa cele două milioane de euro”, a declarat Doldurea.

 

Comentarii

Redacţia

2021-10-13 12:44:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...