Sănătate

2020-09-09, 14:03:41

Două cadre medicale de la SJU Slatina şi un poliţist de la IPJ Olt, printre noile cazuri COVID-19 raportate

Judeţul Olt a înregistrat, în ultimele 24 de ore, şapte îmbolnăviri COVID-19. Printre acestea, teste pozitive au avut un biolog şi o infirmieră din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, dar şi un poliţist de la IPJ Olt.

Printre cele şapte persoane testate pozitiv cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, se numără un biolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi o infirmiră, dar şi un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Celelalte patru cazuri au transmitere comunitară.

Potrivit datelor DSP Olt, de la începutul pandemiei, au fost confirmate pozitiv 1.430 de persoane. În spital, pentru tratament specific, se află internate 84 de persoane, iar 11 se află în stare gravă, la terapie intensivă. 

De asemenea, în judeţul Olt, s-au înregistrat 46 de decese, ultimul fiind raportat astăzi. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din oraşul Balş, care a fost internat la ATI. 


 


Comentarii

Redacţia

2020-09-09 14:03:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...