Naţional

2019-09-18, 10:23:07

Dosarul maimuţei găsite în Sectorul 5 al Capitalei: Percheziţii la casa lui Nuţu Cămătaru, unde poliţiştii au găsit alte două maimuţe şi o cămilă

Poliţiştii Capitalei efectuează, la ora transmiterii ştirii, percheziţii la domiciliul lui Nuţu Cămătaru, în dosarul in rem deschis după ce o maimuţă a fost capturată în Sectorul 5. La percheziţii au fost deja găsite alte două maimuţe şi o cămilă.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse, percheziţiile au loc la domiciliul lui Nuţu Cămătaru.

Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă, mai arată Poliţia.

La această activitate participă şi reprezentanţi ai Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA). şi şi Gărzii de Mediu.

Un dosar penal in rem a fost deschis recent pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, după ce a fost capturată o maimuţă în Sectorul 5 al Capitalei.

Sursa: mediafax.ro


Comentarii

Redacţia

2019-09-18 10:23:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...