Eveniment

2018-07-10, 14:59:12

Dosar penal şi sancţiuni de 56.000 lei, aplicate de poliţiştii olteni pentru infracţiuni economice

Un dosar penal şi 13 sancţiuni în valoare de 56.000 lei este bilanţul acţiunii desfăşurate de polițiștii olteni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, weekendul trecut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că oamenii legii au acţionat cu scopul prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile, precum și pentru verificarea legalității activității de comerț cu produse de sezon.

„În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune prevăzută de Legea 86 din 2006, respectiv introducerea în sau scoaterea din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal”, a explicat reprezentantul IPJ Olt.

Totodată, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite, fiind ridicate în vederea confiscării produse alimentare și nealimentare în valoare de 752 lei.

Comentarii

Redacţia

2018-07-10 14:59:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...