Eveniment

2018-10-11, 16:45:08

Dosar penal pentru doi bărbaţi, prinşi la pescuit în barajul Strejeşti cu o barcă pneumatică şi plase monofilament

Doi bărbaţi, unul din Teslui, în vârstă de 42 de ani, şi unul din Potcoava, în vârstă de 46 de ani, sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce, miercuri, au fost depistaţi pescuind cu o barcă pneumatică și plase monofilament, în barajul Strejeşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul în vârstă de 42 de ani, din comuna Teslui, nu deţine licenţă de pescuit, iar celălalt, din orașul Potcoava, este pescar autorizat, însă nu deţine licenţă pentru barca pneumatică.

65 de kilograme de peşte din speciile caras, şalău şi somn au fost găsite asupra celor doi, cantitatea fiind confiscată şi predată unei societăți comerciale, din municipiul Slatina, în vederea valorificării.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit și pescuitul cu alte unelte sau scule neautorizate, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 23/2008 privind pescuitul și acvacultura”, a explicat reprezentantul IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-10-11 16:45:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...