Comentariul Gazetei

2019-12-20, 12:45:35

Domnilor PNL-işti, care nu aţi votat dublarea alocaţiilor, cum rămâne cu sloganul că viitorul României sunt copiii?

Ce s-au mai bătut liberalii cu pumnii în piept, când în urmă cu câteva luni au iniţiat un proiect de dublare a alocaţiilor de la 84 la 150 de lei. Sub sloganul „Viitorul României sunt copiii”, au marjat în campania electorală pe această mare realizare. Când PSD-ul a propus dublarea alocaţiilor, ajungând astfel la o valoare cât de cât decentă, nu mare, pentru că încă rămânem ţara cu cele mai mici alocaţii din Uniunea Europeană, PNL-ul a votat împotriva majorării. Deci, domnilor, cum rămâne cu sloganul „Viitorul României sunt copiii”? De ce acum este o măsură populistă, iar atunci nu a fost? O nouă ipocrizie marca PNL şi, din păcate, unealtă de manipulare sunt copiii.

Alocaţiile se vor mări, în urma proiectul iniţiat de PSD, de la 150 de lei la 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2-18 ani, în timp ce cei cu vârsta de pâna la 2 ani, respectiv trei ani, în cazul copiilor cu handicap, vor beneficia de o alocaţie de 600 de lei.

După ce s-au văzut cu sacii în căruţă, aşa cum se spune, pe PNL-işti nu i-a mai interesat de copiii României. Că bugetul nu suportă majorarea, că astea sunt măsuri populiste, sunt doar pretexte. Atunci, în urmă cu câteva luni, cum bugetul a suportat majorarea, iar acum nu o suportă? De ce atunci nu a fost o măsură populistă, iar acum este? De fapt, domnilor PNL-işti, nu vi se rupe sufletul de copiii României, ci îi folosiţi ca pe o unealtă de manipulare. Dacă vă păsa cu adevărat de copiii României, votaţi cu două mâini sau aţi fi fost iniţiatorii proiectului. Să nu mai vorbim despre tăierile de la Educaţie şi Sănătate, domenii pe care în campanie le consideraţi cele mai importante, iar acum le-aţi redus bugetul. Ar fi multe de spus, dar, deşi politicienii ne vor proşti, oamenii s-au cam lămurit cum stau lucrurile în România „normală”.

Comentarii

Redacţia

2019-12-20 12:45:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...