Eveniment

2019-11-14, 10:10:10

Doi olteni căutaţi în Belgia şi Austria, prinşi de poliţiştii din Olt

Doi bărbaţi din judeţul Olt, căutaţi de autorităţile din Belgia şi Austria pentru infracţiuni în aceste ţări, au fost reţinuţi de poliţiştii olteni.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Iancu Jianu, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale și de fapte de violență îndreptate împotriva forțelor de ordine, în Belgia. Pe numele său era emis un mandat european de arestare.

Celălalt suspect, este un tânăr în vârstă de 29 de ani căutat în Austria pentru furturi de unelte și mașinării electrice. În acest caz prejudiciul estimat este de  71.339 euro.

„Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea pentru 24 ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Comentarii

Redacţia

2019-11-14 10:10:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...