Sănătate

2018-11-07, 14:48:10

Doi medici tineri, cooptaţi la Spitalul Caracal. Unitatea medicală face în continuare angajări

Mai mulţi angajaţi de la Spitalul Municipal Caracal au ieşit la pensie, în acest an. Astfel, doi medici cu specialitatea Medicină Internă au ieşit la pensie, locul acestora fiind ocupat prin concurs de doctori tineri. Unitatea medicală din Caracal face în continuare angajări, de această dată fiind căutat personal pentru Atelierul mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Caracal se vorbeşte despre un schimb de generaţii, după ce mai mulţi medici au ieşit la pensie. Totodată, s-au pensionat şi angajaţi ai Atelierului mecanic.

Astfel, în urma concursului derulat, în această săptămână, au fost angajaţi doi medici cu specialitatea Medicină Internă, aceştia înlocuindu-i pe cei doi pensionari.

Managerul unităţii medicale din Caracal, medicul Daniela Buiculescu, a precizat că spitalul nu se mai confruntă cu deficit de medici.

„A fost un concurs pentru Secţia de Medicină Internă, în urma pensionării a doi doctori. Astfel, amândouă posturile au fost scoase la concurs şi au fost ocupate.  Ne-au venit medici tineri, este un schimb de generaţii şi avem nevoie de un suflu nou. Nu am angajat cheltuieli noi, pentru că aveam doi medici ieşiţi la pensie. Avem nevoie pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă şi continuităţii în gărzi. Nu mai avem deficit de medici pe secţii, cu medicii chiar stăm bine. Avem 94 de medici angajaţi la Spitalul Caracal, chiar stăm bine, pe 26 de specialităţi medicale”, a spus managerul Daniela Buiculescu.

În această perioadă, unitatea medicală caracaleană a scos la concurs trei posturi pentru Atelierul de întreţinere şi reparaţii. Astfel, se caută un sudor, cu o vechime de cel puţin trei ani, concursul urmând a avea loc în perioada 26-29 noiembrie, dar şi doi muncitori necalificaţi, candidaţii înscrişi urmând a fi testaţi în perioada 3-6 decembrie.

 

Comentarii

Redacţia

2018-11-07 14:48:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...