Naţional

2019-11-18, 14:33:54

Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la Timișoara, după ce în bloc a fost făcută deratizare. Alte patru persoane sunt la spital

Trei oameni - doi copii şi mama unuia dintre ei - au murit la Timişoara, iar alţi patru sunt în stare gravă. Totul după ce în blocul în care locuiau a avut loc o dezinsecţie.

Cei doi copii care au decedat aveau 3 ani, respectiv 9 zile, iar femeia avea 29 de ani.

Potrivit corespondentului Digi24 Carla Tănasie, dezinsecția în bloc a fost făcută între 16 și 18 noiembrie. După această operațiune, familii din cinci apartamente au sunat la ambulanță pentru că s-au simțit rău.

După ce au constatat că toate aceste persoane locuiau în același bloc, angajații spitalului au sesizat, luni dimineață, Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, o anchetă a fost declanșată și de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

DSP a prelevat probe de apă și a a chemat reprezentantul firmei de deratizare pentru a se stabili ce substanțe au fost folosite la deratizare.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-18 14:33:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...