Naţional

2020-02-17, 15:33:37

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv după ce ar fi adus în ţară o cantitate mare de cannabis, pentru a fi vândut în Bucureşti. Unul din ei, prins în flagrant când ridica un colet cu două kilograme de droguri

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce ar fi introdus în ţară o cantitate mare de cannabis care urma a fi vândut în Bucureşti. Unul dintre ei a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurori DIICOT când ridica un colet din Cehia cu două kilograme de cannabis, în valoare de circa 10.000 de euro.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti împreună cu procurori DIICOT - Structura Centrală au prins, în 14 februarie, un bărbat bănuit de trafic de droguri. El a fost prins în flagrant, în Bucureşti, în timp ce ridica de la o autogară un colet adus din Cehia, care conţinea circa două kilograme de cannabis.

Ulterior, în urma unei acţiuni a poliţiştilor antidrog, a fost prins un alt bărbat, suspectat că este liderul unei grupări de trafic de droguri.

Cei doi au fost duşi la sediul DIICOT - Structura Centrală, unde au fost reţinuţi, ulterior fiind prezentaţi Tribunalului Bucureşti care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Conform DIICOT, cei doi au fost reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc, după ce s-a stabilit că ei au introdus pe teritoriul României şi au deţinut o cantitate mare de cannabis, care urma a fi tranzacţionată în Bucureşti.

Coletul cu două kilograme de cannabis avea o valoare de piaţă de aproximativ 10.000 de euro.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2020-02-17 15:33:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...