Agricultură

2019-06-14, 10:49:41

Doar prin înfiinţarea cooperativelor, fermierii olteni vor obţine scăderea costurilor de producţie

Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, spune că fermierii olteni vor reuşi să scadă costurile de producţie şi să valorifice toată cantitatea de legume doar dacă se vor asocia.

Ciobanu a dat exemplul Cooperativei „Agricola Legume Olteneşti” Vădăstriţa, contractul încheiat de cei 64 de legumicultori din zonă generându-le doar avantaje.

„Un exemplu pozitiv! 64 de tineri din județul Olt au înțeles să facă un pas important, acela de a lasă în urmă metehnele trecutului, mentalități vechi, și au înființat o forma asociativă de viitor: Cooperativa Agricola Legume Oltenești Vădăstriţa. Scopul principal este scăderea costurilor de producție a legumelor și comercializarea acestora”,
a scris Florin Ciobanu pe pagina sa de socializare.

Legumicultorii din Vădăstriţa vând roşii unui supermarket din Capitală, în baza unui contract încheiat în urmă cu câteva luni.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 10:49:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...