Agricultură

2018-11-07, 14:53:31

Doar 734 de fermieri olteni au solicitat subvenţia la motorină, în octombrie

În trimestrul al treilea, numărul beneficiarilor la subvenţia pe motorină a scăzut cu aproape patru sute de fermieri. Astfel, la APIA Olt, 734 de fermieri olteni au solicitata acest sprijin, deşi numărul potenţialilor beneficiari de la nivelul judeţului se ridică la 1.100.

Directorul adjunct APIA Olt, George Dumitrescu, spune că acest număr a scăzut pentru că fermierii au solicitat acest sprijin în septembrie, fie ei vor veni în trimestrul al patrulea.
 
„La sfârşitul lunii octombrie a fost termenul final pentru depunerea cererilor pentru trimestrul trei, în vederea obţinerii subvenţiei pentru motorină. Din 1.100 potenţiali beneficiari, la sfârşitul trimestrului trei, adică în octombrie, au depus solicitare 734. Ceilalţi beneficiari ori au luat întreaga cantitate de motorină până la finalul lunii septembrie ori ei vor veni în trimestrul patru, cererile urmând a se depune în ianuarie, 1-31 ianuarie”, a spus Dumitrescu.

Comentarii

Redacţia

2018-11-07 14:53:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...