Social

2019-12-18, 14:31:25

Disponibilizări colective în domeniul construcţiilor. 185 de angajaţi, trimişi în şomaj la început de 2020

Noul an vine cu veşti proaste pentru 185 de salariaţi din domeniul construcţiilor. Oamenii vor fi trimişi în somaj începând cu ianuarie 2020. Acestea sunt ultimele concedieri colective anuţate de AJOFM Olt, după ce în luna decembrie alţi 350 de muncitori au rămas fără un loc de muncă în prag de sărbători.

Alţi muncitori, după cei anunţaţi în luna decembrie, rămân fără un loc de muncă în prag de an nou. O societate de construcţii din Slatina trimite în şomaj 185 de angajaţi.

Persoane disponibilizate colectiv vor fi luate în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Acestea vor fi consiliate în vederea găsirii unui nou loc de muncă şi, totodată, li se va acorda indemnizaţie de şomaj potrivit legii.

An de an, societăţile de construcţii recurg la disponibilizări colective în perioada sezonului rece. De cele mai multe ori, muncitorii sunt reîncadraţi în muncă odată cu îmbunătăţirea vremii.

În luna decembrie a acestui an, alţi 350 de muncitori au rămas fără un loc de muncă, printre societăţile care au recurs la disponibilizări numărându-se IAC Balş.

Comentarii

Redacţia

2019-12-18 14:31:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...