Sport

2018-09-14, 14:05:15

Dinamo, FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova, posibile adversare pentru CSM Slatina. Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României va avea loc pe 18 septembrie

Singura echipă de Liga a IV-a din ţară, rămasă în Cupa României, CSM Slatina, îşi va afla adversara din 16-imile de finală ale Cupei României pe 18 septembrie. Din această fază a competiţiei, nu se mai ţine cont de criteriul geografic, meciurile urmând a fi stabilite în urma tragerii la sorţi, care va avea loc la Casa Fotbalului.

Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, în care intră în competiţie toate cele 14 echipe din Liga 1, va avea loc pe data de 18 septembrie, la sediul FRF.

Dinamo, FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova, care este deţinătoarea trofeului, sunt posibile adversare ale grupării CSM Slatina.

Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care să se ateste conformitatea instalaţiei, precum şi dovada instalării acesteia.


Comentarii

Redacţia

2018-09-14 14:05:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...