Sănătate

2019-06-17, 12:52:38

Din zece candidați, doar unul a fost admis. Două posturi rămase neocupate la Spitalul Slatina

Din cei zece candidați înscriși la concursul pentru ocuparea a trei posturi vacante de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Slatina, doar unul a fost declarat admis, după ce a susținut proba scrisă.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina au scos la concurs două posturi de îngrijitor, pentru Laboratorul  de Radiologie și Imagistică Medicală și pentru Secția de Ortopedie, si un post de curier disponibil la Serviciul administrativ, aprovizionare și transport.

Zece candidați au dorit să lucreze pe aceste posturi, însă unul singur a obținut punctaj de trecere la proba scrisă. Astfel, Mioara Dia, care a candidat pentru un post de îngrijitor, a fost declarată admisă cu 61 de puncte și va sustine interviul pe 19 iunie.

Celelalte două posturi au rămas neocupate și urmează să fie din nou scoase la concurs.

Comentarii

Redacţia

2019-06-17 12:52:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...