Eveniment

2019-08-14, 10:36:44

DIICOT: IML confirmă existenţa celei de a doua victime, în cazul de la Caracal

Raportul preliminar remis de Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” anchetatorilor confirmă că fragmentele osoase găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, potrivit unui comunicat remis, miercuri dimineaţă, de DIICOT.

Sursa citată arată că este vorba despre raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe, la data de 5 august 2019. în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27 iulie 2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2019-08-14 10:36:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...