Comunitate

2019-11-19, 14:03:34

DGASPC Olt celebrează Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor. Specialiştii olteni le vorbesc despre drepturi şi modalităţi de respectare

An de an, pe 20 noiembrie este celebrată Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor. Cu această ocazie, DGASPC Olt organizează o întâlnire tematică, unde le vor fi prezentate copiilor drepturile şi modalităţile de respectare a acestora.

Specialiştii DGASPC Olt spun că este cel mai important să se pună accent pe educaţia celor mici, pentru că numai aşa vor deveni oameni de succes.

„În urmă cu 29 de ani Organizația Națiunilor Unite a adoptat Convenția cu privire la Drepturile Copilului, conform căreia fiecare copil are dreptul la o dezvoltare normală din toate punctele de vedere, material, moral și spiritual. Trebuie să fim uniți pentru copii, să-i ascultăm și să le apărăm drepturile. Trebuie să punem accent pe educația lor, pentru că un copil educat este un om de succes. Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt va organiza o întâlnire tematică unde le vor fi prezentate copiilor drepturile, modalități de respectare a acestora, dar și unde se pot adresa în cazul în care le sunt încălcate”, se arată într-un comunicat al DGASPC Olt.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00, la Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Slatina, din strada Plevnei, numărul 6.

Comentarii

Redacţia

2019-11-19 14:03:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...