Comentariul Gazetei

2019-04-01, 16:33:09

Despre selfie-urile domnului Gigel

Vreau să-i transmit un mesaj, o sugestie, o rugăminte chiar, deputatului de Olt Gigel Ştirbu, şi nu reuşesc pentru că nu-mi mai răspunde la telefon de la o vreme, de când e mare şmecher prin PNL, pe sus, pe la Centru. Profit de spaţiul care îmi este oferit în acest colţ de gazetă ca să-i spun ceva, poate vede şi ia măsuri.

Mai zilele trecute, pe contul dumnealui şi pe pagina oficială de Facebook au fost postate, de către domnia sa, o serie de fotografii care îl întruchipau la o întâlnire a PNL din judeţul Mehedinţi. Cei din poză, se ţineau de după umăr de li se vedea catarama curelelor şi-ţi lăsau impresia că, în orice moment, vor începe a se legăna pe melodii de tipul „Puşca şi curea lată” sau „Rău mă dor ochii, mă dor”.

Ulterior, deputatul apare într-un selfie cu numărul unu pe lista PNL pentru europarlamentare, Rareş Bogdan. Încă o dată, domnule Ştirbu, atunci când faceţi selfie, îndepărtaţi telefonul de chip, că vă iese nasul mare, fălcile şi mai mari, şi dispare imaginea de liberal cu papion. În schimb, lumea îşi face impresia că sunteţi vreun grobian de Dâmboviţa, cu două mandate de deputat date de PSD.

Nu ştiu ce să vă zic să faceţi! Luaţi-vă un consilier doar pe problema asta. Căutaţi o fată sau un băiat, pe Comănescu, că tot vă e deja angajat şi înţeleg că nici candidat la primărie nu va ajunge.

În orice caz, trebuie intervenit pe tema asta.

Comentarii

Redacţia

2019-04-01 16:33:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...