Naţional

2020-01-21, 18:59:44

Descoperire macabră la Timișoara: bucăți de cadavre aruncate printre gunoaie

Descoperire macabră la marginea Timișoarei, unde, printre gunoaiele adunate dintr-un cimitir din zonă, au fost găsite „bucăți din cel puțin două cadavre”, informează Opinia Timișoarei.

Rămășițele umane au fost descoperite în această dimineață, lângă un cimitir aflat în apropierea ieșirii din Timișoara către localitatea Săcălaz.

Potrivit unor surse locale, în cimitir s-a făcut de curând curățenie, în urma căreia s-au adunat maldăre de coroane uscate și lumânări. Odată cu acestea, din neglijența administratorilor, au fost luate cu utilajele și fragmente de trupuri umane.

La fața locului au sosit polițiștii și procurorii, care au început cercetările. Criminaliştii au găsit un trunchi, un craniu şi mai multe oase ale picioarelor, toate împrăştiate în zona în care au fost aruncate resturile adunate din cimitir.

Din primele informații, rămășițele umane provin de la cadavre care au fost depuse, în trecut, în „groapa săracilor” din respectivul cimitir.

Sursa: digi24.ro


Comentarii

Redacţia

2020-01-21 18:59:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...