Agricultură

2018-10-10, 17:55:16

Deputatul Stănescu, la Ziua Recoltei de la Slatina: „Înfiinţăm o agenţie care să autorizeze produsele tradiţionale româneşti”

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Alexandru Stănescu, a declarat, miercuri, la Ziua Recoltei de la Slatina, că deputaţii lucrează la o lege pentru înfiinţarea unei agenţii care să autorizeze produsele tradiţionale româneşti.

Parlamentarul este chiar iniţiatorul legii prin care se organizează în toată ţara evenimente de Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti

„Astăzi este Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti. Mă bucur foarte tare, pentru că este o lege pe care eu am iniţiat-o, în Parlamentul României, evenimentul fiind la cea de a doua ediţie. După cum ştiţi, evenimentul se organizează în toată ţara, iar astăzi la ora 10.00 a fost la Bucureşti, dar nu puteam să nu vin şi la Olt. Vreau să-i felicit pe cei care au organizat, pe domnul director Drăghicescu, pe domnul preşedinte Marius Oprescu şi, nu în ultimul rând, pe domnul prefect, pentru că împreună au organizat această zi a recoltei. Este un eveniment foarte important pentru producătorii din judeţul Olt”, a declarat Alexandru Stănescu.

El a explicat că se lucrează la o lege pentru înfiinţarea unei noi autorităţi, în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Îmi vine minte o lege foarte importantă, care vizează înfiinţarea unei autorităţi pentru managementul şi calitatea produselor alimentare, o agenţie foarte importantă, care va autoriza toate produsele tradiţionale româneşti”, a mai explicat Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2018-10-10 17:55:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...