Politică

2021-09-24, 10:50:23

Deputatul Gigel Ştirbu şi-a găsit loc în „echipa câştigătoare”a premierului Cîţu. Candidează la conducerea filialelor din Oltenia

Deputatul de Olt Gigel Ştirbu şi-a găsit loc în „echipa câştigătoare” a premierului Florin Cîţu, iar la Congresul de sâmbătă candidează pentru postul de vicepreşedinte pentru regiunea Sud-Vest.

Ştirbu ocupă şi în prezent această funcţie în conducerea PNL. Gigel Ştirbu a reproşat, săptămâna trecută, „echipei câştigătoare” a lui Cîţu că mulţi dintre parlamentarii liberali află prea târziu sau deloc despre strategia partidului.

„Am o rugăminte: când se iau, decizii informați-ne și pe noi, nu ne puneți în fața faptului împlinit. Dimineața, la 9, ne anunțați pe cei care nu sunt pe grupurile alea de interes. Vă rugăm frumos, atâta tot... Anunțați-ne și pe noi când luați o decizie sau ce decizii luați, consultați-ne și pe noi”, a reproșat Gigel Știrbu, potrivit înregistrării difuzate de Realitatea PLUS.

Florin Cîțu și-a conturat deja echipa cu care va conduce PNL, dacă va câștiga alegerile. Potrivit unor surse politice, Dan Vîlceanu, ar urma să fie secretarul general al partidului.
Cei 4 prim-vicepreședinți ai partidului ar urma să fie: Iulian Dumitrescu, Rares Bogdan, Gheorghe Flutur și Lucian Bode.

Cei 24 de vicepreședinţi:
Nicolae Ciucă - vicepreședinte
Alexandru Muraru - vicepreședinte
Alin Nica -vicepreședinte
Alin Tișe - vicepreședinte
Cristian Bușoi -vicepreședinte
Robert Sighiartău - vicepreședinte
Daniela Câmpean -vicepreședinte
Sorin Câmpeanu -vicepreședinte
George Stângă -vicepreședinte
Pavel Popescu - vicepreședinte
Gheorghe Falcă -vicepreședinte
Virgil Popescu - vicepreședinte Economie
Mircea Fechet - vicepreședinte Mediu
Florin Roman - vicepreședinte Administrație
Monica Anisie -vicepreședinte Români de Pretutindeni
Alina Ghorghiu vicepreședinte Grupuri Vulnerabile si Minoritati
Adrian Cozma - vicepreședinte Tineret și Sport
Ionel Bogdan - vicepreședinte Nord Vest
Nelu Tătaru - vicepreședinte Nord Est
Ciprian Dobre - vicepreședinte Centru
Marcel Vela - vicepreședinte Vest
Gigel Știrbu - vicepreședinte Sud Vest
Silviu Coșa - vicepreședinte Sud Est
Hubert Thuma - vicepreședinte B - If


Comentarii

Redacţia

2021-09-24 10:50:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...