Politică

2019-03-12, 11:52:39

Deputatul de Olt Marius Iancu, ales vicepreşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Cameră

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, a fost ales, marţi, în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

Olteanul l-a înlocuit pe Sorin Lazăr, care a devenit preşedinte al acestei comisii. Contactat telefonic, deputatul Marius Iancu a vorbit despre obiectivele sale în noua funcţie.

„Un obiectiv imediat nu poate fi altul decât acela de a face proiecte legislative bune pentru cetăţeni. Ceea ce este bine pentru popor trebuie să treacă de comisie, indiferent de unde vine iniţiativa”, a declarat Iancu.

În prezent, structura de conducere a Comisie pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor este următoarea: Sorin Lazăr (PSD) - preşedinte, Marius Iancu (PSD) - vicepreşedinte, Iuliu Nosa (PSD) - vicepreşedinte şi Bogdan Iulian  Huţucă (PNL) - vicepreşedinte


Comentarii

Redacţia

2019-03-12 11:52:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...