Sport

2019-09-11, 19:40:16

Deplasare nefastă. Pe lângă meciul pierdut la scor, la Brăila, Hermina Stoicănescu a acuzat serioase probleme medicale

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut la peste zece goluri meciul susținut în compania formației HC Dunărea Brăila, care s-a întărit serios în această vară. 34-21 a fost scorul confruntării disputate în această după-amiază, la capătul unei zile cu adevărat nefaste pentru slătinence. Asta deoarece, Hermina Stoicănescu s-a accidentat. Probleme medicale are, de asemenea, Clara Vădineanu, o altă jucătoare de bază în angrenajul echipei.

Echipa de handal a pierdut meciul disputat în compania formației HC Dunărea Brăila, la capătul unui joc în care echipa slătineană nu a reușit să pună probleme în linia de 9 metri, Vădineanu fiind accidentată, în timp ce Alexandra Andrei vine după o lungă perioadă de recuperare.

Slătinencele nu au făcut un joc prea bun nici în apărare, confruntarea încheindu-se 34-21 pentru brăilence. Din păcate, partea cu adevărat nefericită a confruntării este accidentarea din finalul partidei a Herminei Stoicănescu, care a mai acuzat probleme medicale în perioada pregătirii. Absența acesteia la următoarele meciuri ar fi o pierdere grea în tabăra echipei slătinene.

CSM Slatina va avea parte, peste doar câteva zile, de o nouă deplasare grea. Corona Brașov, formație care se bate în prima parte a clasamentului, va fi adversara grupării pregătite de Victorina Bora în acest weekend.

Comentarii

Redacţia

2019-09-11 19:40:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...