Sănătate

2020-01-06, 14:45:45

Deficit de medici, la Spitalul Balş. Este nevoie de cinci doctori atât în ambulatoriu, cât şi pe secţiile unităţii medicale

Deficit de medici la Spitalul Orăşenesc Balş. Reprezentanţii unităţii medical au scos la concurs cinci posturi, acestea fiind disponibile atât în policlinica unităţii medicale, cât şi în spital.

Astfel, este nevoie de un oncolog, dar şi de un cardiolog, ambii medici urmând să fie încadraţi în cabinetele de specialitate din Ambulatoriul Spitalului Balş.

Totodată, au mai fost scoase la concurs un post cu normă întreagă de medic specialist cu specialitatea Neonatologie, pentru Compartimentul Neonatologie, post de medic Gastroenterolog pentru Secţia de Medicină Internă, şi un post de medic specialist, cu specialitatea Sănătate Publică şi Management pentru Compartimentul Managementul Calităţii Serviciilor Medicale.

Anunţurile de angajare au fost afişate pe 23 decembrie, iar medicii se pot înscrie în termen de 15 zile calendaristice de la această dată, concursul urmând să fie organizat în cel mult trei luni de la apariţia lui în revista de specialitate „Viaţa Medicală”.


Comentarii

Redacţia

2020-01-06 14:45:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...