Comentariul Gazetei

2019-03-12, 13:24:43

De la descendenţii Brătienilor, la caterincă! Brătianu nu ştia muzică, dar făcea politică

Partidul Naţional Liberal este cea mai veche formaţiune politică din ţară, fiind înfiinţat în 1875. De numele formaţiunii politice sunt legate personalităţi marcante ale istoriei precum: Ion C. Brătianu, Mihail Kogălnicenu, Ion Ghica sau Alexandru G. Golescu.

Oamenii politici care au pus bazele PNL apar şi pe pereţii actualului sediu al partidului din Slatina. În afară de acest aspect, nimic nu pare să-i lege pe actualii lideri ai PNL Olt de formaţiunea politică care în trecut instaura monarhia constituţională (1866), care obţinea Independenţa de stat (1877), ridica România la rang de regat (1881) şi adopta Constituţia din 1923. Chestiuni politice importante, care au pus bazele României Moderne. Astăzi, PNL este doar o umbră!

Vineri, în sediul PNL Olt, liderul Marian Vasile, mare pasionat de muzică şi compozitor, a cântat la chitară! A fost în cinstea doamnelor, doar a fost Ziua Internaţională a Femeii! Despre lucrurile importante din viaţa politică de astăzi nu prea a spus nimic Marian Vasile. Cert este că liderii de astăzi ai PNL nu prea fac politică, dar se pricep la muzică. Sunt doar cu caterinca şi distracţia! Brătianu nu ştia muzică, dar făcea politică!

Comentarii

Redacţia

2019-03-12 13:24:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...