Comentariul Gazetei

2019-12-19, 15:34:07

Dacă te filmezi la colţ de stradă, nu ajungi primar

Observ că există o modă printre liderii PNL-ului de la Slatina să se filmeze cu telefonul pe stradă sau în faţa unor instituţii şi să spună verzi şi uscate, sperând că electoratul va fi sensibilizat şi îi va propulsa în funcţia mult visată. Aş vrea să zic doar că numărul comentariilor şi distribuirilor este atât de mic încât mi-ar fi ruşine, chiar dacă unele dintre postări sunt şi sponsorizate. Iar doi, să ştiţi că oamenii sunt iritaţi de astfel de atitudini gen Mălin Bot şi insistând cu astfel de metode electorale nu le câştigaţi nicio simpatie.

Totodată, aş vrea să-i atrag atenţia candidatului cu nume exotic că centura Slatinei nu este tot una cu Varianta Oituz, cunoscută şi drept „Varianta de Ocolire”. Ca să ne înţelegem, domnul candidat, municipiul Slatina nu are o centură de ocolire, are o stradă pe care este deviat traficul greu. Înţeleg că nu sunteţi din oraş, dar puteţi să verificaţi pe diverse aplicaţii mobile care este locaţia în care vă aflaţi.

Pe lângă toate astea, dacă te filmezi pe nu ştiu ce stradă, lângă trei borduri sparte, nu ajungi primar.

Comentarii

Redacţia

2019-12-19 15:34:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...