Economie

2020-05-16, 11:52:15

Cum arată redeschiderea magazinului Zara de la Unirea Shopping Center, după două luni în care a fost închis: zeci de oameni înăuntru şi cozi împrejurul magazinului

Retailerul spaniol Zara, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de modă din lume şi din România, a redeschis vineri magazinul de la parterul Unirea Shopping Center din Capitală. Acesta e unul dintre cele mai cunoscute unităţi ale reţelei.

Redeschiderea vine după două luni de pauză impuse de autorităţi ca urmare a măsurilor luate pentru limitarea răspândirii Covid-19. Astfel au fost închise toate mallurile şi centrele comerciale, precum şi cele mai multe unităţi stradale dat fiind că libertatea de mişcare a populaţiei a fost limitată.

Începând din 15 mai pot fi redeschise magazinele stradale sau cele cu intrare din stradă, cum e cazul Zara Unirii.

Magazinele din mallurile mari (peste 15.000 mp) încă nu au o dată oficială de redeschidere. Cele mai multe magazine de modă, precum Zara sau H&M sunt în malluri.

Magazinul Zara de la parterul Unirea Shopping Center va fi deschis între 11.000 şi 19.00 în fiecare zi. Compania a luat o serie de măsuri pentru a asigura siguranţa angajaţilor şi a clienţilor, precum indicatoare pentru păstrarea distanţei, limitarea numărului de persoane aflate simultan în magazin şi altele.

sursa: zf.ro

Comentarii

Redacţia

2020-05-16 11:52:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...