Naţional

2018-11-16, 18:33:31

Cum a furat o femeie o brăţară cu diamante, dintr-un mall din Capitală. S-a predat singură când a aflat cât valorează

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Capitală, a fost pusă sub control judiciar, vineri, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, aceasta fiind acuzată că a furat dintr-un magazin amplasat într-un mall o brăţară din aur cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei.

Femeia care a furat brăţara din mall Băneasa din Bucureşti a fost reţinută joi de către Poliţia Capitalei, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au plasat-o, vineri, sub control judiciar.

„Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care administratorul unei societăţi comerciale reclama că în data de 10.11.2018, în jurul orei 18.30, persoane necunoscute au sustras din magazinul situat în incinta unui centru comercial o brăţară din aur cu diamante, în valoare de peste 85.000 lei. (...) Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au demarat investigaţiile, iar la data de 15 noiembrie a.c. a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, bănuită de comiterea faptei. (...) Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data menţionată, ar mai fi sustras şi alte bunuri tot din acelaşi complex comercial”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.
 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia s-a predat poliţiştilor şi a adus brăţara, despre care a crezut iniţial că valorează în jur de 200 de euro. Bijuteria a fost recuperată şi înapoiată magazinului.

Sursa: mediafax.ro
 

Comentarii

Redacţia

2018-11-16 18:33:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...