Sport

2017-11-14, 13:31:34

CSS Slatina-CSU Craiova, în 16-zecimile Cupei României Under 17

CSS Slatina este calificată în Cupa României rezervată juniorilor cu ambele grupe. După confruntarea CSS Slatina-SCM Râmnicu Vâlcea, de la nivel Under 19, juniorii Under 17 vor primi vizita, în şaisprezecimile Cupei României, celor de la CSU Craiova, care activează în Liga Elitelor. Duelurile se dispută pe terenul sintetic de pe „1 Mai”.

CSS Slatina Under 17 ia startul în Cupa României în compania celor de la CSU Craiova, echipă ce activează în Liga Elitelor. Jucătorii pregătiţi de Marius Popa şi Iulian Mitrache pornesc cu şansa a doua, însă propriul teren poate reprezenta un avantaj.

Confruntarea se va disputa miercuri, 15 noiembrie, pe terenul sintetic de pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 14.00.

De la ora 12.00, se vor disputa şaisprezecimile Cupei Romîniei Under 19. CSS Slatina va primi vizita celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, echipă în faţa căreia a pierdut calificarea în Liga Elitelor.

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 13:31:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...