Sport

2020-02-12, 15:20:58

CSM Slatina, victorie la startul meciurilor amicale. 3-2, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu

CSM Slatina a câştigat, scor 3-2, meciul susţinut în deplasare, în compania echipei din Liga a II-a, Pandurii Târgu Jiu. A fost primul test al iernii pentru gruparea slătineană, revenită de curând din cantonamentul montan, în care accentul a fost pus pe acumulări. Golurile echipei slătinene au fost marcate de Cotigă (min. 5), Grigore (min. 41) şi nou-venitul Cătălin Doman (min. 90).

CSM Slatina a luat startul meciurilor de pregătire ale iernii, în deplasare, în compania divizionarei secunde, Pandurii Târgu Jiu. S-au jucat două reprize a câte 50 de minute, iar antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi a folosit formule de start diferite, pentru a da şansa tuturor jucătorilor să evolueze.

Golurile au fost marcate de George Cotigă, Marius Grigore şi Cătălin Doman, ultimul punctând pe tabelă din penalty.

CSM Slatina va susţine următorul meci amical sâmbătă, 15 februarie, cu începere de la ora 12.00, în deplasare, în compania echipei din Liga a II-a, CSM Mioveni, care luptă pentru promovarea în Liga I.

CSM Slatina (prima repriză): Grecu, Mircea Scheau, Cotigă, Găină, Demici, Grigore, Vasile Gheorghe, David Oprescu, Necșulescu, Laurențiu Ana, Ceapă.

CSM Slatina (a doua repriză):
Velcu, Toma Bodri, Cristian Preda, Marian Manea, Constantin Radu, Ovidiu Popescu, Dorin Toma, Militaru, Doman, Rareș Deta, Vlada.


Comentarii

Redacţia

2020-02-12 15:20:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...