Sport

2019-01-10, 20:22:58

CSM Slatina, victorie la primul meci oficial din 2019

Echipa de handbal CSM Slatina a revenit cu cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate, Dunărea Brăila. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au câștigat jocul la două goluri, scor 19-21, la capătul unei confruntări în care interul stânga Alexandra Andrei a fost din nou jucătoarea decisivă.

Handbalistele slătinene au intrat greu în meci, reușind să înscrie doar două goluri în primele 15 minute, scor 6-2, însă pe parcurs au echilibrat jocul, aducând egalarea până la intrarea la cabine, scor 11-11.


Actul secund a fost dominat de slătinence, interul Alexandra Andrei fiind jucătoarea care a reușit să facă diferența. Cu cinci goluri marcate consecutiv, Alexandra Andrei le-a adus pe slătinence în avantaj, care au preluat inițiativa în lupta pentru victorie. CSM Slatina s-a desprins, în minutul 47, la cinci goluri, scor 14-19, asigurându-și în mare parte cele trei puncte.

Confruntarea s-a încheiat în cele din urmă cu o victorie la două goluri, scor 19-21, gruparea slătineană debutând astfel cu un succes în 2019, extrem de important în lupta pentru salvarea directă.

Cu șapte goluri marcate, șase dintre ele în actul secund, Alexandra Andrei a fost cea mai bună marcatoare a grupării slătinene. Pe lista marcatoarelor și-au mai trecut numele Vădineanu, Oana Chitacu, Dăscălete, Stoicănescu, Drăghici și Ostase.

Comentarii

Redacţia

2019-01-10 20:22:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...