Sport

2019-11-02, 14:03:39

CSM Slatina, victorie la pas în derby-ul supraviețuirii

Echipa de handbal CSM Slatina a câștigat detașat meciul cu Rapid București, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au dominat jocul în totalitate, obținând trei puncte mari, scor 26-17.

CSM Slatina a spulberat Rapid București în meciul de pe teren propriu, impunându-se făra emoții, scor 26-17, la capătul unei partide în care diferența a fost făcută de atitudine și determinare, dar mai ales de jocul colectiv, slătinencele arătând ca o echipă închegată.

Gruparea slătineană a condus detașat tot meciul, cu excepția primelor minute de joc, când rapidistele au început cu un avantaj de două goluri. Pe măsura scurgerii timpului, handbalistele slătinene s-au desprins și au condus chiar la peste zece goluri diferență. Deși au condus tot timpul în așa fel încât să-și poată permite momente de respiro, jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora nu s-au relaxat în niciun moment, asigurându-și o victorie clară, scor 26-17.

Lorena Ostase a fost cea mai bună marcatoare, cu cinci goluri marcate, însă întreaga echipă a făcut un joc bun. De asemenea, tânăra portăriță Elena Nagy a avut o evoluție sigură, surclasând-o pe veterana Paula Ungureanu în ceea ce privește intervențiile în poartă.

Cu această victorie, CSM Slatina are 7 puncte acumulate și stă destul de bine, având în vedere faptul că a obținut punctele cu contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării directe.


Comentarii

Redacţia

2019-11-02 14:03:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...