Sport

2019-08-10, 13:47:05

CSM Slatina, victorie în amicalul cu CSM Alexandria. Slătinenii au reușit al doilea joc consecutiv fără gol primit

După amicalul cu Unirea Bascov, câștigat cu 3-0, CSM Slatina a întâlnit o altă echipă pe care o va întâlni în meciurile oficiale de la nivelul Ligii a III-a. CSM Alexandria a fost adversară grupării pregătite de Mihai Ianvoschi, în penultimul test al verii. Slătinenii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de atacantul Alexandru Capătă (min. 60) și tânărul mijlocaș Daniel Turlea (min. 83).

CSM Slatina a câștigat, scor 2-0, amicalul disputat pe teren propriu în compania celor de la CSM Alxandria. După o prima repriză încheiată la egalitate, 0-0, slătinenii au deschis scorul în minuul 60. Tânărul mijlocaș dreapta, David Oprescu a luat o acțiune pe cont propriu, l-a servit pe atacantul Alexandru Căpătă, care a trimis în poartă, cu un șut la colțul lung. "Vârful" nou-venit a trecut pe lângă dublă în minutul 75. Rămas singur cu portarul după o pasă pe culoar a lui Necșulescu, acesta a reluat, din poziție ideală, direct în portar. 

Majorarea a venit în minutul 83, când Daniel Turlea, intrat de puțin timp pe teren, a trimis în poartă o centrare perfectă a lui Militaru.

Slătinenii au bifat astfel al doilea meci consecutiv fără gol primit, jocul grupării pregătite de Mihai Ianvoschi reglându-se în mare parte după înfrângerea din Cupa României.

Pe 17 august, CSM Slatina va susține ultimul amical înaintea debutului în Liga a III-a, în compania celor de la CSU Craiova II.

CSM Slatina: Grecu, Militaru, Scheau, Cristian Preda, Dan Popescu, Vasile Gheorghe, Toma Bodri, David Oprescu, Dorin Toma, Cosmin Căpățînă, Grigore Ceapă. Au mai evoluat: Ovidiu Popescu, Alexandru Capătă, Manea, Cotigă, Radu Necșulescu, Constantin Radu, Daniel Turlea, Luca Bodri, Bogdan Panait.


Comentarii

Redacţia

2019-08-10 13:47:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...