Sport

2020-01-25, 13:34:47

CSM Slatina, victorie de șase puncte cu HCM Slobozia

Echipa de handbal CSM Slatina a obținut o victorie prețioasă, scor 31-26, contra celor de la HCM Slobozia, contracandidată în lupta pentru supraviețuire. Cu acest succes, gruparea pregătită de Victorina Bora a mai făcut un pas important în atingerea obiectivului, salvarea directă.

CSM Slatina a câștigat, scor 31-26, meciul cu HCM Slobozia, formație aflată în zona fierbinte a clasamentului. 

Handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au aflat tot timpul la conducere pe tabela de marcaj, controlând jocul de la un capăt la altul. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost interul stânga Alexandra Andrei, cu opt goluri marcate, urmată de Luciana Popescu și Lorena Ostase, ambele cu câte șapte reușite.

Cu această victorie, CSM Slatina face un pas uriaș în lupta pentru salvarea directă. Gruparea pregătită de Victorina Bora a acumulat 16 puncte, iar odată cu retrogradarea echipei Corona Brașov urcă pe locul zece, care asigură menținerea directă.

Comentarii

Redacţia

2020-01-25 13:34:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...