Sport

2017-11-14, 14:25:11

CSM Slatina va reveni în faţa propriilor suporteri în primele zile ale lui 2018

Echipa de handbal CSM Slatina va petrece sărbătorile pe ultimul loc în „Liga Florilor”, indiferent de rezultatul din ultimul meci al anului, capital de altfel în lupta pentru salvarea de la retrogradare. După jocul din deplasare cu CSU Galaţi, Liga Naţională intră în vacanţă. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor reveni în faţa propriilor suporteri pe 10 ianuarie, când este programat jocul cu HCM Slobozia, colega de suferinţă pe prima scenă a handbalului.

Lotul grupării CSM Slatina va face, vineri, deplasarea la Galaţi, pentru confruntarea cu echipa din localitate, angrenată de asemenea în lupta pentru evitarea retrogradării. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au o ultimă şansă de a cunoaşte gustul victoriei pe prima scenă a handbalului, pe anul 2017, dat fiind că este ultimul meci programat.

Jocurile din cadrul turului Ligii Naţionale se vor relua în primele zile ale lui 2018. CSM Slatina va primi, pe 10 ianuarie, vizita unei alte formaţii ce are obiectiv salvarea de la retrogradare, HCM Slobozia.

Nou-promovată pe prima scenă a handbalului, CSM Slatina ocupă ultimul loc cu doar două puncte acumulate, aflându-se la cinci lungimi distanţă de HCM Slobozia şi la şase puncte de U. Cluj, aflată pe locul 12, care duce la barajul de menţinere în Liga Naţională.

CSU Galaţi-CSM Slatina se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 16.30. Confruntarea nu figurează în grila posturilor de televiziune.

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 14:25:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...