Sport

2020-02-21, 15:04:42

CSM Slatina va reveni în faţa propriilor spectatori pe 7 martie

Echipa de handbal CSM Slatina nu are programat meci oficial în weekend. Handbalistele pregătite de Victorina Bora vor evolua, pe 29 februarie, în deplasare, în compania celor de la Măgura Cisnădie. Slătinencele se vor reîntâlni cu propriii suporteri tocmai pe data de 7 martie, atunci când va avea loc confruntarea cu U. Cluj.

CSM Slatina stă în runda actuală, urmând ca pe 29 februarie să aibă parte de o deplasare dificilă. Măgura Cisnădie va fi adversara grupării pregătite de Victorina Bora, în cadrul unei partide în care echipa slătineană porneşte cu şansa a doua.

Echipa de handbal CSM Slatina va reveni în faţa propriilor spectatori tocmai pe data de 7 martie. U. Cluj, formaţie ce luptă pentru evitarea singurului loc retrogradabil, este adversara slătinencelor în cadrul unei partide în care victoria este singura variantă.

Meciul se va disputa în sala LPS Slatina, iar biletele vor fi vândute în ziua jocului, din faţa sălii de sport.

CSM Slatina stă bine în clasament, aflându-se pe locul zece, care asigură menţineera directă, cu 16 puncte acumulate.

Comentarii

Redacţia

2020-02-21 15:04:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...