Sport

2021-05-12, 12:56:43

CSM Slatina va întâlni Măgura Cisnădie, U. Cluj şi SCM Craiova, în cadrul turneului ce se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în returul Ligii Naţionale cu trei meciuri importante, care se vor disputa în cadrul unui turneu găzduit de Râmnicu Vâlcea. Fără puncte acumulate în acest retur, slătinencele vor întâlni în primul meci Măgura Cisnădie, în cel de-al doilea U. Cluj, iar în cel de-al treilea SCM Craiova. Gruparea slătineană are mari şanse de a obţine, din aceste trei confruntări, cel puţin trei puncte.

Fără să cunoască gustul victoriei în acest debut de retur, CSM Slatina are şanse mari de a obţine primele puncte din aceasta a doua parte a sezonului în cadrul turneului de la Râmnicu Vâlcea.

Handbalistele pregătite de Victorina Bora vor întâlni joi, 13 mai, de la ora 14.45, CS Măgura Cisnădie, urmând ca sâmbătă, de la ora 17.10 să se duezeleze cu U.Cluj, una dintre cele mai slabe echipe ale Ligii Naţionale. Duminică, în cadrul ultimei partidei din cadrul turneului găzduit de Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina va evolua contra celor de la SCM Craiova, într-o partidă programată de la ora 19.45.

Meciurile vor putea fi urmărite live pe platforma tv a FRH, contra sumei de 5 lei. Comentarii

Redacţia

2021-05-12 12:56:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...