Sport

2019-08-14, 13:46:59

CSM Slatina-Universitatea Craiova II, ultima repetiţie pentru Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina susţine vineri, 16 august, la ora meciului oficial din Liga a III-a, ultimul test al perioadei precompetiţionale. Satelitul echipei din Liga I, Universitatea Craiova, va fi adversara slătinenilor într-un amical ce se va disputa de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

CSM Slatina susţine ultimul meci amical înaintea debutului în Liga a III-a, în compania celor de la Universitatea Craiova II, colegă de serie a grupării aflate sub comanda lui Mihai Ianovschi.  Jocul se va disputa la ora meciului oficial, având în vedere faptul că este ultima repetiţie înaintea startului în competiţiile organizate de FRF. Antrenorul grupării slătinene nu se confruntă cu probleme de lot, toţi jucătorii fiind disponibili pentru acest ultim test.

CSM Slatina-Universitatea Craiova II se va disputa vineri, 16 august, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul 1 Mai. 

Gruparea slătineană va debuta în Liga a III-a pe 23 august, pe teren propriu, în compania celor de la Sporting Roşiori. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-14 13:46:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...