Sport

2019-11-06, 15:56:33

CSM Slatina Under 17 s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României

Echipa de juniori Under 17 s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. Jucătorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu s-au impus cu 2-0 în meciul susţinut, în deplasare, în compania echipei Viitorul Argeş. Golurile au fost marcate de Marius Neicu.

După calificarea la pas în şaisprezecimi, juniorii Under 17 de la CSM Slatina îşi continuă parcursul în Cupa României. Slătinenii au eliminat Viitorul FC Argeş, după victoria cu 2-0, reuşită în deplasare. Jucătorul decisiv a fost Marius Neicu, care a reuşit o „dublă”.

CSM Slatina Under 17 s-a calificat astfel în optimile de finală ale Cupei României. Mai mult decât atât, jucătorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu au un parcurs fără greşeală şi în Campionatul Naţional Under 17, aflându-se pe primul loc cu 14 victorii consecutive.

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 15:56:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...