Sport

2019-12-12, 15:43:04

FOTO. CSM Slatina, un deceniu de performanţă sportivă. Ediţia jubiliară a adus plachete aniversare şi trofee performerilor anului 2019

Clubul Sportiv Municipal Slatina i-a premiat, la fel ca anul trecut, pe cei mai buni dintre cei buni în cadrul unei gale jubiliare organizate la sediul clubului. Sportivul anului 2019, pe fiecare ramură sportivă în parte, a fost desemnat în baza propunerilor antrenorilor. Nominalizarea în cadrul secţiei de fotbal nu a fost individuală, ci colectivă, având în vedere promovarea în competiţiile organizate de FRF, dar mai ales parcursul echipei în Liga a III-a, CSM Slatina aflându-se la egalitate de puncte cu prima clasată.

De zece ani, sportivii secţiilor din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina  promovează imaginea oraşului, dar şi a judeţului Olt, în competiţiile naţionale şi internaţionale. Ei aduc cinste Slatinei prin performanţele înregistrate an de an, de un deceniu. Devenită tradiţie, premierea celor mai buni sportivi ai anului 2019,  a fost în acest an una jubiliară.

„După cum ştiţi, anul trecut, în urma rezultatelor excepţionale pe care sportivii noştri, împreună cu antrenorii le-au obţinut, am luat decizia de a premia cel mai bun sportiv pe fiecare secţie din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina. Este al doilea an în care organizăm premierea celui mai bun sportiv, iar totodată, împlinim zece ani de când funcţionăm ca structură în cadrul Primăriei Slatina. Traseul ascendent al clubului nostru se datorează dumneavoastră, sportivilor, dar şi antrenorilor dedicaţi performanţei şi, nu în ultimul rând, Primăriei municipiului Slatina, care ne-a sprijinit în toate demersurile pentru a asigura un management corect, transparent şi eficient. După un deceniu de la înfiinţarea acestui club, mă declar mândru că sportivii noştri, ai Slatinei, ai Clubului Sportiv Municipal au ajuns să fie simbol naţional. O spun că toată fermitatea, sportivii noştri, sportivii Slatinei scriu istoria sportului românesc”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Slatina, Cătălin Ilie, care le-a înmânat premiile performerilor anului 2019.

Pivotul Lorena Ostase (handbal), Irina Ciobanu (tenis de masă), Gabriela Ene (box), Ionică Ştefan (karate), Andrei Neagoe (atletism), Andrei Savu (lupte greco-romane), Valentin Panait (lupte-juniori) şi Rareş Rotaru (judo) sunt premiile individuale acordate în 2019. Nominalizarea în privinţa secţiei de fotbal a fost una colectivă, conducerea clubului şi banca tehnică a echipei considerând că, înainte de toate, jocul colectiv a contribuit la rezultatele înregistrate în acest sezon.

„Alegerea celui mai bun jucător la secţia fotbal a fost dificilă, aşa că am decis, împreună cu domnul Mihai Ianovschi, să premiem întreaga echipă. Echipa a promovat, în acest an, în Liga a III-a, după un parcurs fără greşeală, având victorii pe linie inclusiv la meciurile de baraj. După patru ani, municipiul Slatina are din nou echipă de fotbal în ligile naţionale. Sfârşitul turului Ligii a III-a ne găseşte pe locul II, la egalitate de puncte cu locul I, diferenţa făcând-o doar golaverajul. Vreau să mai aduc câteva precizări, în vara aceasta am înfiinţat centrele de copii şi juniori, care după numai şase luni de zile au ajuns: locul I în Campionatul Naţional Under 19, locul I în Campionatul Naţional Under 17, locul II în Campionatul Naţional Under 15, locul I în Campionatul Judeţean Under 13, iar echipa Under 17 a ajuns în optimile Cupei României la fotbal, la categoria ei de vârstă”, a mai spus Cătălin Ilie.

Antrenorii celor opt secţii ale Clubului Sportiv Municipal, prezenţi la evenimentul de premiere, au vorbit despre rezultatele înregistrate, şi totodată şi-au exprimat gândurile legate de aşteptările pe care le au în 2020. Sportivii au primit plachete aniversare, trofee şi câte un premiu în bani în valoare de 500 de lei.

Comentarii

Redacţia

2019-12-12 15:43:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...