Sport

2019-01-11, 11:23:25

CSM Slatina se reuneşte pe terenul sintetic de pe „1 Mai”. Verdeş aşteaptă câteva nume noi la primul antrenament

Cu obiectiv clar, promovarea în Liga a III-a, CSM Slatina dă startul, luni, 14 ianuarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”, pregătirilor în vederea abordării actualului sezon. Lotul va fi în mare parte acelaşi, însă, la reunire sunt aşteptaţi trei jucători noi, pentru a întări astfel echipa, care în vară trebuie să câştige meciurile de la barajul de promovare.

Campioană de toamnă în Liga a IV-a, după un tur perfect, cu victorii pe linie, echipa de fotbal CSM Slatina dă startul pregătirilor pentru retur. Antrenorul Bobi Verdeş va conduce primul antrenament din 2019, pe terenul sintetic, cu începere de la ora 11.00. Aşa cum este firesc, odată cu reunirea vor există câteva schimbări la nivelul lotului.  Andronache şi Mihaiu sunt jucătorii care nu vor mai continua în retur, însă, potrivit antrenorului Bobi Verdeş, echipa va fi întârită cu trei jucători experimentaţi.

„Vor fi prezenţi 24 de jucători la reunire, vor fi şi câteva nume noi, trei jucători pe care îi aşteptăm la primul antrenament. Ne vom pregăti pe plan local timp de două săptămâni, urmând ca pe 30 ianuarie să plecăm în cantonament”,
a precizat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

Echipa de fotbal CSM Slatina are obiectiv promovarea în Liga a III-a, meciurile de la baraj fiind programate în lunai iunie. După regulamentul stabilit sezonul trecut de FRF, reprezentanta judeţului Olt se va afla în urna a cincea, alături de campioanele din Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Dolj şi Vâlcea. Meciurile de la baraj se vor stabili în urma tragerii la sorţi.

Comentarii

Redacţia

2019-01-11 11:23:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...