Sport

2021-09-30, 08:41:51

CSM Slatina s-a impus pe terenul Ştiinţei Bucureşti. Cea mai bună marcatoare a fost Luciana Popescu

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat, scor 29-27, meciul susţinut în deplasare pe terenul nou-promovatei în Liga Naţională, Ştiinţa Bucureşti. Slătinencele s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul întâlnirii aprig disputate, pivotul echipei slătinene, Lorena Ostase, părăsind terenul în minutul 43, în urma a trei eliminări de două minute.

CSM Slatina a obţinut o victorie importantă în economia clasamentului, miercuri seară, pe terenul formaţiei Ştiinţa Bucureşti. Handbalistele slătinene au condus din primul, până în ultimul minut, însă jocul nu a fost deloc uşor. Pivotul echipei slătinene, Lorena Ostase, a fost eliminată din meci în minutul 43, însă handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au mobilizat şi au obţinut trei puncte preţioase.

Cea mai bună marcatoare a fost, şi în acest meci, coordonatorul de joc Luciana Popescu, care a reuşit 8 goluri.

Următorul meci pentru CSM Slatina va avea loc pe data de 16 octombrie, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa. 

Marcatoarele meciului cu Ştiinţa Bucureşti: Cârligeanu-2, Fulgoi-1, Necula-4, Chitacu-6, Popescu-8, Ostase-2, Coman-3, Olaru-3. 


Comentarii

Redacţia

2021-09-30 08:41:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...