Sport

2018-02-25, 14:36:40

CSM Slatina revine fără puncte de pe terenul celor de la Bistrița

Echipa de handbal CSM Slatina nu a reușit sa obțină puncte pe terenul celor de la CSM Bistrița, formație ce se află într-o formă foarte bună de joc. Gruparea pregătită de Victorina Bora a fost condusă în permanență pe tabela de marcaj, jocul încheindu-se cu scorul 23-19.

CSM Slatina a început slab jocul de la Bistrița, fiind condusă cu 4-0 înca din debutul întâlnirii. Gazdele s-au desprins la un moment dat chiar la șapte goluri, însă la jumåtatea primei reprize slătinencele au reușit sa echilibreze jocul și să se apropie la un gol, scor 10-9 în minutul 25. Ultimele cinci minute au aparținut, din nou, gazdelor care au intrat la vestiare cu un avantaj liniștitor, scor 13-9.

Actul secund a adus aceeași notă de dominare a gazdelor, care s-au aflat tot timpul la conducere pe tabela de marcaj. 

Interii grupării slătinene, în mod special Alexandra Gogoriță, cât și extremele, cu excepția Soniei Seraficeanu, care a avut câteva finalizări reușite, nu s-au aflat în cea mai bună formă, ratând foarte mult.

CSM Slatina revine astfel fărå puncte de pe terenul celor de la CSM Bistrița, la capătul unui joc în care a fost conduså pe tabelă tot timpul. 

Gruparea pregătită de Victorina Bora rămâne în continuare pe ultimul loc în Liga Națională cu 11 puncte acumulate. Runda viitoare, CSM Slatina va avea parte de un nou joc dificil, pe teren propriu, cu HCM Râmnicu Vâlcea. Confruntarea este programată miercuri, cu începere de la ora 18.00.

Comentarii

Redacţia

2018-02-25 14:36:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...